Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστώνΑγαπητό PC-Solutions. Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε....
...να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ


C
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΙ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ.  ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ
Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε  τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!
12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία, δηλ. “το κεφάλι μας”!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ: 10 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΟΛΗ!



Χρόνια τώρα , γύρισα ανά την  Ελλάδα και επισκέφθηκα εκατοντάδες μικρά χωριά. Εκτός από την ανάδειξη του αληθινού, απλού και παραδοσιακού τρόπου διατροφής, πάντα  προσπαθούσα να αναδείξω τις ομορφιές και τα θετικά που έχει η ζωή στα χωριά.