Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ 30 ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Τα 30 πιο ωραία πράγματα στην Ελλάδα


Το πιο ωραίο γυμνό 

Πόσο άγχος έχετε; Κάντε το τεστ!


Το τεστ χρησιμοποιεί εικόνες (δημιουργήματα της ψυχιάτρου Akiyoshi Kitaoka) για να εξετάσει το επίπεδο του στρες ενός ατόμου.
Δοκιμάστε το και εσείς: Αν το στρες σας βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα  θα βλέπετε τις εικόνες να κινούνται με χαμηλούς ρυθμούς. Αν τις βλέπετε να χορεύουν μπροστά σας, μάλλον χρειάζεστε επειγόντως διακοπές.
Σύμφωνα με έρευνες οι εγκληματίες, οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά βλέπουν μεγαλύτερη κίνηση στις εικόνες. Οπότε αν είστε ένα από τα τρία, λογικά, δεν έχετε άγχος..
Πόσο άγχος έχετε; Κάντε το τεστ!

Ένα ολόκληρο χωριό στα βράχια


Το Kandovan είναι ένα αρχαίο χωριό, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Ιράν, κοντά στην πόλη Tabriz. Κάποια από τα σπίτια κατοικούνται εδώ και 700 χρόνια!
Το χαρακτηριστικό του χωριού αυτού είναι ότι τα σπίτια του είναι λαξευμένα μέσα σε βράχους κωνικού σχήματος.
Οι βράχοι αυτοί αποτελούνται από ηφαιστειακή στάχτη, η οποία με την πάροδο χιλιάδων χρόνων, συμπιέστηκε σε σχήμα κώνου από την επίδραση των στοιχείων της φύσης.
Kandovan, χωριό στους βράχους

Η άγνωστη «κουκλίστικη» ευρωπαϊκή πρωτεύουσα!





Το Τόρσχαβν (Tórshavn) είναι η πρωτεύουσα των Νήσων Φερόες, που βρίσκονται βόρεια της Σκοτίας, νότια της Ισλανδίας και δυτικά της Νορβηγίας, και βρίσκεται στο νησί Στρεϊμόι του συμπλέγματος. Είναι η μικρότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, αφού έχει μόλις 19.000 κατοίκους, που μιλούν την τοπική διάλεκτο και είναι προτεστάντες.
perierga.gr - Η "κουκλίστικη" πρωτεύουσα της Ευρώπης!